Toeristische Informatie

 Leukste hotel van Gelderland

Braamt

's-Heerenberg

Beek

Stokkum

 Zeddam

Hotels

Campings

Restaurants

Lunchroom-Cafétaria

Bed & Breakfast

Café

Bezienswaardigheden

Hotel Restaurant Ruimzicht uit Zeddam is genomineerd in de verkiezing ‘Leukste hotel van Gelderland’. De provinciewinnaars strijden voor de landelijke titel. Ruimzicht staat in de tussenstand op nummer 1 en heeft zelfs de meeste stemmen van Nederland.
Hotel Restaurant Ruimzicht uit Zeddam en Hotel De Slaapfabriek uit Teuge zijn verkozen tot Leukste Hotels van Gelderland. Wie van hen wordt nu het Leukste Hotel van Nederland?

Bij de Verkiezing van het Leukste Hotel zijn Hotel Restaurant Ruimzicht uit Zeddam en Hotel De Slaapfabriek uit Teuge door het publiek uitgeroepen tot de Leukste Hotels van de provincie Gelderland. Hotel De Slaapfabriek had met een 9,16 het beste gemiddelde cijfer en Hotel Restaurant Ruimzicht had met een aantal van 373 de meeste stemmen. Zij maken nu samen met de winnaars uit de andere provincies kans op de landelijke titel. Mag Hotel Restaurant Ruimzicht of Hotel De Slaapfabriek zich straks Het Leukste Hotel van Nederland noemen? Dat bepalen het publiek en de gasten van de hotels door tot en met 24 juni aanstaande te stemmen via http://leukstehotelverkiezing.nl. Stemmers maken daarbij kans op mooie prijzen.

Inkomsten voor KiKa Op 1 juli worden en als winnaar van de provincie Gelderland gehuldigd tijdens de award uitreiking in het sfeervolle Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Tijdens deze Award Uitreiking ontvangt ook KiKa een cheque. Voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven om nieuwsbrieven van partners te ontvangen gaat er € 0,05 naar KiKa.

Cijfers geven Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven. Zowel het aantal stemmen als de rapportcijfers tellen beiden voor 50% mee in de eindstand. In totaal zijn er nu al duizenden stemmen uitgebracht bij de verkiezing. De verkiezing van Het Leukste Hotel is een initiatief van Vote Company, georganiseerd in samenwerking met onder meer KiKa, Buurtlink en Leuk Voor Jou.


 


Uitreiking

Op 11 juni zijn alle winnaars van de provincie bekend. Dan volgen nog 3 weken om stemmen te werven. Op 1 juli vindt de feestelijke Award uitreiking plaats op Kasteel Hooge Vuursche in Baarn.

Organisatie

Deze eerste editie van de verkiezing is een initiatief van Vote Company in samenwerking met verschillende partners. Voor iedere stem schenken de partners 0,05 euro aan Kika.